PFSquad najaar 2018 / begin 2019

Zoals in het vorige bericht aangegeven moest Patrick helaas noodgedwongen dit jaar het was rustiger aan doen. Hij wil daar nu dan ook een stuk meer openheid in geven en aangeven hoe of wat ook met oog op de toekomst van PFSquad.NU.

Dankwoord aan Christopher Jones

Voor ik in ga op waarom ik dit jaar heel wat zaken op gebied van PFSquad.NU aan me voorbij heb moeten laten gaan wil ik eerst de nodige mensen bedanken.

Christopher Jones wie al jaren namens ons foto’s maakt heeft in de afgelopen periode de naam PFSquad even min of meer moeten dragen op het gebied van foto’s. En dat is niet altijd even makkelijk. Derhalve dat ik Christopher toch ook echt even moet bedanken voor zijn inzet op dat gebied.

Christopher, man bedankt! Blijf daarnaast vooral bezig en blijf vooral ook jezelf!

Daarnaast ook aan de mensen die wel al wisten wat er speelde voor hoe jullie allemaal om gegaan zijn met de situatie.

Reden persoonlijke stop

Ik ben niet iemand die graag over persoonlijke situaties schrijft maar ik denk dat het in deze wel goed is om de stop toe te lichten;

In het begin van dit jaar is er bij mijn vader na een routine onderzoek longkanker geconstateerd. Mijn vader had uiteindelijk na de nodige behandelingen met chemo etc. het gevecht met longkanker overwonnen. Uit alle controles is gekomen dat hij kanker vrij is.

Maar hij is door een dubbele longontsteking en een bijkomende ziekenhuis bacterie die hij heeft opgelopen terecht gekomen in een uiterst penibele situatie. Een situatie waarin mijn moeder en ikzelf een aantal keer nagenoeg de hoop hadden opgegeven. Enorme scary times, die ik niemand nooit of te nimmer zal toe wensen.

Het gaat nu gelukkig de betere kant op met hem en hij is na revalideren in het ziekenhuis en het zorghotel gelukkig weer thuis. Hij moet nog wel een stuk revalideren (hij heeft een periode van om en nabij 7 weken in een medisch coma gelegen vanwege zijn ademhaling en dat eist een enorme tol op je functioneren).

In die tijd en eigenlijk nu nog is het zo dat mijn hoofd en gedachten niet bij PFSquad.NU konden zijn. Ik kon niet met een gerust hart aanwezig zijn op een feestje als mijn gedachten natuurlijk ergens anders waren.

Toekomst PFSquad.NU

Zoals gezegd het gaat de goede kant op met mijn vader maar ik wil simpelweg toch nog even rustig aan doen. Dit voordat ik weer zoals ‘van ouds’ op pad zal gaan namens PFSquad.NU alsmede dat er wat meer actief wordt omgegaan met de website. Ik verwacht eind oktober / begin november (het najaar) weer zo nu en dan op pad te gaan.

Bind me niet vast op die datums, ik zal weer terug komen in de scene maar wel wanneer ik het tijd vind.

De website heeft de laatste maanden alleen maar foto updates gehad, terwijl er zoveel meer natuurlijk bij komt kijken. Dat zal ik eerder op gaan pakken dan dat ik weer op pad ga. 

Daarbij is natuurlijk ook gekomen dat ik. nu alweer eventjes, bezig ben met NintendoReporters en dat ik daar nog een goede balans in zal moeten vinden met PFSquad.NU in het achterhoofd.

Al met al is 2018 niet het jaar van PFSquad.NU geworden, maar zo zij het. We gaan in 2019 gewoon weer knalluh zoals het hoort!

2 Reacties

  1. Carla 2 oktober 2018
    • Patrick 2 oktober 2018

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.