PFSquad in tweede kwartaal 2018

Velen van jullie zullen deze website minder volgen dan PFSquad.NU maar het moge ook via die weg duidelijk geweest zijn dat er even een periode is geweest met minder aandacht voor PFSquad.NU in algemene zin.

Patrick over het rustige begin van 2018

Een van de redenen is dat ik wat meer tijd met de familie wou doorbrengen, ook door omstandigheden welke ik nog steeds liever voor mezelf hou. Maar vooral ook omdat ik persoonlijk toch merk dat ik de feestjes  minder belangrijk (hierop kom ik zo terug keep reading)  begin te vinden in mijn eigen leven.

Daarnaast ben ik sinds Oktober 2017 met een project begonnen waar gewoon echt de nodige tijd voor nodig was (en is) om het draaiende te krijgen, om daar tractie in te krijgen etc met NintendoReporters (https://www.nintendoreporters.com). Voor een ieder die me enigszins kent is het geen verassing dat ik daar mijn hart in giet. Voor degene die dat niet weten;  Ik ben al pak en beet 28 jaar verkocht aan Nintendo.

Beide hebben, in combinatie met de mindere drang om ieder weekend maar naar een feestje toe te moeten, ervoor gezorgd dat ik zelf PFSquad.NU even op een erg laag pitje heb gezet. 

Gezet lees je goed als in verleden tijd, want ik wil dit jaar in ieder geval nog wel de nodige feesten en festivals gaan aan doen, vergis je daarin niet jullie zijn nog lang en breed niet van deze meneer met camera af!

Maar het zal allemaal veel meer met de insteek zijn van, ik wil doen wat ik leuk vind en niet meer van ik moet bij festival of feestje x zijn om reden z. Die tijd ben ik voorbij, ook de tijd dat ik van het zuiden naar god mag weten waar ga als er niets meer dan een vergoeding van entree tegenover staat.

Ik snap het ten zeerste, met de wildgroei aan ‘fotografen’, maar vergeet niet dat mijn tijd die ik er insteek na een feest / festival ook nog doorgaat, dan heb ik het niet eens over het reizen maar over het verwerken van de foto’s het promoten van de foto’s en alles wat daar bij komt kijken. (veel mensen zullen dit zo enorm onderschatten)

En als daar niets tegenover gezet kan worden, dan kies ik voortaan voor het feit om mijn tijd in te vullen zoals ik die passend acht. Daarbij denk ik dat we in de tijd dat we PFSquad doen (alweer pakweg 12,5 jaar) dat we genoeg onszelf bewezen hebben etc. 

Maar om niet alleen maar in mineur te klinken; kijk er dus naar uit om vanaf kwartaal twee van 2018 mij weer geregeld te kunnen spotten op feestjes en festivals. Zoals altijd trek je leukste gezichtje maar en dan buurten we ook weer even bij.

Voor al die mensen die dachten PFSquad.NU is op sterven na dood … you ain’t see nothing yet!

Content en opschoning PFSquad.NU

Daarnaast hebben we ook gekeken naar wat we kunnen doen om PFSquad.NU beter te maken. Uiteindelijk kwam er niet zoveel voort uit de shop mogelijkheid, waarop we besloten hebben om deze ongedaan te maken.

Tevens hebben we de homepage herzien met het oog dat we in mindere mate nieuws zullen gaan verzorgen. Dit heeft met name ook met de keuze van Patrick te maken met oog op tijd steken in andere passies. De frequentie zal dalen maar heeft de afgelopen maanden echt allen gekend en daar willen we in kwartaal 2 van 2018 een einde aan gaan maken. Dus minder maar beter, dat is het streven.

Bij vragen of opmerkingen horen we het natuurlijk zoals altijd graag van jullie en we zijn jullie allemaal geheel niet vergeten!

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.