Hello .BLOG

PFSquad.BLOG is vandaag in het leven geroepen, hiep hiep hoera and all that.

Technisch / inhoudelijk

Zonder de nodige ongein, we hebben onlangs besloten om een losse blog te gaan hanteren voor alle technische en inhoudelijke updates die er op gebied van PFSquad.NU gebeuren. Want stiekem zijn er dat meer dan jullie wellicht doen vermoeden.

Deze ‘achter de schermen’ achtige updates komen voort uit het werk wat ik persoonlijk doe (Technical SEO Specialist / Developer) en de passie die ik heb voor optimalisatie op het gebied van SEO (Search Engine Optimisation) en WSO (Web SiteOptimisation)

Met name omdat het content is waarover we ook geheel transparant willen zijn (want wij zijn van mening dat het delen van kennis en ervaring het web alleen maar beter kan maken) maar ook omdat dat content is die niet altijd even geschikt is voor het algemene publiek op PFSquad.NU is eigenlijk het idee voor PFSquad.BLOG een feit geworden.

.BLOG

Afgelopen maand is het .BLOG domein beschikbaar gekomen. Een GTLD (Generic Top Level Domain) welke in beheer ligt bij het team achter Wordpress, Automattic (zie ook https://automattic.com/). Een ideaal moment omdat we ook op het punt stonden om deze stap te gaan nemen zoals hier boven beschreven.

Mocht je zelf trouwens interesse hebben in een .BLOG domein check dan;  https://get.blog/nl/ 

Daarbij is het zo dat je niet beperkt wordt door wat er standaard mogelijk is zoals aangegeven, je kunt contact opnemen met het team en zo je DNS, Nameservers etc geheel naar wens inrichten ook voor een .BLOG domein, iets wat bijvoorbeeld voor een .TEL domein niet kan. Heel erg goede zaak al zeg ik het zelf.

Wat kun je verwachten

Pffoe van alles eigenlijk als ik eerlijk ben, ik wil hier technieken die ik gebruik met bepaalde doeleinden naar voren schuiven zoals onder andere het gebruik van JSON-LD, de reden van bepaalde keuzes, waar wij concreet opletten als we kijken naar performance etc. 

Genoeg dus om te zeggen van stay tuned!

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.