Andere prioriteiten in 2018

2018 heeft al de nodige voeten in de aarde gehad helaas in goed en minder goede zin. Derhalve hebben we een korte tijd ook wat minder aandacht aan PFSquad.NU kunnen en willen besteden. Begrijp ons goed; we doen het nog steeds met veel plezier maar gaandeweg je ouder wordt merk je dat sommige dingen qua prioriteit anders moeten.

Prioriteiten 2018

Allereerste prioriteit in 2018 gaat toch zeker liggen op gebied van familie. Zonder er teveel op in te gaan want het zijn rot onderwerpen om het er over te moeten hebben zijn meerdere van ons door situaties in de privé kring tot deze conclusie gekomen.

Feestjes komen feestjes gaan maar je familie daarvoor moet je er zijn op die momenten dat het moeilijk is of gaat worden.  

Maar het is niet al kommer en kwel, ook andere onderdelen van het leven vragen meer aandacht en die moeten ze ook meer dan krijgen. Denk daar bij aan kinderen, andere passies etc.

Priorities 2018Voor mij persoonlijk is kinderen nog even niet aan de orde maar voor anderen wel. En PFSquad zal nooit iets zijn wat dat in de weg zou willen gaan staan. We zijn het begonnen als hobby, het is uit de hand gelopen … tsja dat zeker … maar het is en blijft een hobby.

Bij mij is het dan ook passie welke me de nodige tijd aan het kosten is buiten PFSquad.NU om. Iedereen die me kent weet dat ik sinds jongs af aan met Nintendo ‘besmet’ ben. Sinds kort ben ik daar dan ook mee bezig in de vorm van NintendoReporters (zie; https://www.nintendoreporters.com/) en ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ik soms liever daar mee bezig ben dan PFSquad. Maar dat neem niet weg dat ik nog steeds geregeld terug kom bij PFSquad of dat ik de handdoek daarbij in de ring wil gaan gooien.

Dankbaar

Als ik even kijk naar mezelf en dan weet ik niet of ik voor de andere spreek kan ik zeggen dat ik enorm veel mooie dingen heb meegemaakt door middel van PFSquad.NU over de afgelopen bijna 13 jaar.  Ik heb zoveel mensen leren kennen, feesten bezocht en de meeste leuke situaties meegemaakt. Voor dat alles ben ik enorm dankbaar; en met name naar een ieder die ooit op de foto is gegaan etc.

Jullie maken het allemaal waard door alle leuke reacties, momenten noem het maar op.

Maar ik merk wel dat ik zelf ook gewoon ouder word en die drang om iedere week op pad te gaan niet meer zo heb. Daar is denk ik niks mis mee maar ik vind wel dat we als PFSquad daarin ook eerlijk naar buiten moeten zijn.

Dat houdt in dat ik, hoe lastig ik het ook vind, vaker een nee moet geven op feestjes die familie, passie of anderzijds niet aantrekkelijk zijn voor me. Maar ik wil een ieder op het hart drukken dat we als PFSquad.NU ook nog lang niet klaar zijn. Mensen zullen mij en mn collega’s vast en zeker nog geregeld op de nodige feesten tegen komen!

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.