Ten eerste welkom op PFSquad.Blog – de plek waar je terecht kunt voor alle updates die er in het PFSquad Netwerk en met name op PFSquad.NU gebeuren.

Maar vraag 1 is vaak; waarom een losse blog?

Reden voor PFSquad.BLOG

De reden waarom we PFSquad.BLOG in het leven hebben geroepen is dat we het wat technischere nieuws, of het meer algemeen inhoudelijk (eigen) nieuws los willen kunnen trekken van PFSquad.NU.

Dit omdat veel mensen hier ‘geen boodschap’ aan hadden of dat het soms wellicht te diepgaand was op zaken waar PFSquad.NU niet voor bedoeld was / is.

Maar tevens wouden we dit ook mooi en overzichtelijk maken en houden voor in de toekomst.

Met de komst van het .BLOG domein (Nov 2016 beschikbaar gekomen) zagen we daarin een goede kans en timing om zo echt een ‘losse’ blog te gaan hanteren voor deze zaken. .BLOG is een GTLD die min of meer door het team achter Wordpress (Automattic (zie ook; https://automattic.com/)) wordt beheerd en ook het hebben van een .BLOG is dus weer een leuk technisch punt op zichzelf.

Maar daarnaast willen we ook een stukje transparanter gaan zijn in zaken waar ook wij tegen aangelopen zijn bij het omzetten, verder doorontwikkelen etc. van PFSquad.NU onder het motto van “a better web starts with you”.

Een filosofie die ik heel erg deel en samentrek met andere aspecten zoals “knowledge is power” maar ook “Share your knowledge. It’s a way to achieve immortality.”

Vragen / feedback etc

Voor verdere vragen of opmerkingen aangaande PFSquad.BLOG verwijzen we je gaarne naar onze Contact pagina.

Voor concrete vragen omtrent PFSquad.NU verwijzen we je toch liever naar de PFSquad.NU Contact pagina omdat daar natuurlijk iets specifieke voor bedoeld is.

In ieder geval schroom je niet om je vragen / feedback / opmerkingen / etc aan ons te stellen, we stellen dat zeker op prijs!